Prisklass: Från till

Jämför List

VÄRLDSVÄGEN FÖRSÄLJNING - PRIVATPOLITIK

DATABESKYTTELSESRÄTT

Dataskyddslagen 1998 och EU: s allmänna databeskrivningsförordning (GDPR) beskriver hur organisationer, inklusive Worldwide Property Sales, måste samla in, hantera och lagra personlig information.
Dessa regler gäller oavsett om data lagras elektroniskt, på papper eller på annat material.
För att följa lagen måste personuppgifter samlas in och användas rättvist, lagras säkert och inte avslöjas olagligen.

Varför har vi en privata politik?

Denna dataskyddspolicy säkerställer att Worldwide Property Sales:
• Uppfyller lagar om dataskydd och följer god praxis.
• Skyddar kunders och personals rättigheter.
• Är öppen om hur det lagrar och behandlar individs data.
• Skyddar sig från riskerna för en dataöverträdelse.

Denna sekretesspolicy beskriver hur Worldwide Property Sales samlar, använder, lagrar och skyddar all personlig information du ger när du besöker och använder vår webbplats och när du kommunicerar med vårt kontor genom personligt besök, telefon och / eller e-post.
Worldwide Property Sales har åtagit sig att se till att din integritet är skyddad, och vi kommer inte använda personuppgifter som samlats in för något annat syfte än individuell kundvård, mailing och emailing av information och tjänster eller för telefonkontakt. Du kan vara säker på att all information som begärs eller tillhandahålls, genom vilken du kan identifieras, kommer att användas i enlighet med denna sekretesspolicy.
Vi är registrerade som personuppgiftsansvarig hos Information Commissioner's Office.
Vi erbjuder denna webbplats till våra annonsörer så att de kan marknadsföra sina fastigheter online och till utländska fastighetsköpare för att introducera dem till ett urval av potentiellt lämpliga fastigheter och andra tjänster. Våra annonsörer inkluderar fastighetsmäklare, nya bostadsutvecklare och utomeuropeiska fastighetsägare för att låta dem marknadsföra sina egenskaper eller egenskaper hos kunder som de agerar för. Vi är inte en fastighetsmäklare.

Samla in personliga uppgifter - Vad vi samlar och hur samlar vi DIN DATA

• Vi samlar in personuppgifter från dig när du fyller i ett formulär eller registrerar dig på vår hemsida, eller genom att svara med oss ​​via telefon, e-post eller annat. Vi får samla in:
• Namn och jobbtitel.
• Kontaktuppgifter - e-postadress, hem, kontor och mobilnummer.
• Bostads- och affärsadress med postnummer.
• Fastighetskrav.

VAD VI ÄR MED DEN PERSONLIG INFORMATION VI HÅLLER

Vi begär och håller din personliga information för att säkerställa att vi fullt ut förstår dina behov och önskemål så att vi, med ditt samtycke, kan ge dig den nödvändiga tjänsten, inklusive följande skäl:
• Vi kan använda informationen för att regelbundet skicka e-postmeddelanden som tillhandahåller kampanjinformation som kan vara av intresse för den angivna e-postadressen.
• Vi kan använda informationen för att kontakta dig, vara mail, telefon eller e-mail för att presentera våra tjänster, fastställa krav på fastigheter och införa egenskaper som kan vara av intresse och för att hantera vår verksamhet och kommunicera med våra kunder, kunder, användare och fastigheter medel.
• När vi har ditt tillstånd att göra det kan vi vidarebefordra din personliga information till affärspartners, tjänsteleverantörer och andra tredje parter som kräver att dessa uppgifter ska kunna erbjuda relevant information och annonser till dig.
• Vi kan använda informationen för att förbättra våra tjänster.

UTSLÄPPANDE DIN PERSONLIG INFORMATION

• Vi kan dela med dig av din personliga information när du har bett oss att göra det. När du till exempel frågar om en egendom som kan vara av intresse för dig, skickar vi din personliga information till fastighetsmäklaren / fastighetsutvecklaren som hanterar den specifika fastighetsförsäljningen. Genom att ta emot din personliga information blir den tredje partens fastighetsmäklare / fastighetsutvecklare nu en datakontrollör och deras användning av din personliga information kommer då att styras av sin egen integritetspolicy och villkor.
• Vi kan avslöja din personliga information till någon av våra anställda och även professionella rådgivare, leverantörer eller underleverantörer i den utsträckning som det är nödvändigt för de ändamål som anges i denna policy bör vi ha ditt tillstånd att göra det.
• Vi kan avslöja din personliga information till någon medlem i vår grupp av handelsföretag eller dotterbolag i den mån som det är nödvändigt för de syften som anges i denna policy bör vi ha ditt tillstånd att göra det.
• Om vi ​​är skyldiga att avslöja eller dela med dig av din personliga information för att följa lagstadgade skyldigheter, kommer vi att göra det, inklusive utbyte av information med andra företag och organisationer för att skydda bedrägerier.

HÅLLA DIN PERSONLIG INFORMATION

• För att uppfylla våra skyldigheter i samband med lagring av uppgifter och borttagningsprocedurer kommer personuppgifter som vi samlar, lagrar och behandlar inte att behållas längre än vad som är nödvändigt för detta ändamål, upp till högst 2 år.

SÄKERHET

• Vi är fast beslutna att se till att din personliga information är säker och kommer att vidta alla rimliga fysiska, tekniska och ledande försiktighetsåtgärder för att skydda mot förlust eller missbruk av din personliga information.
• Vi lagrar all personlig information du tillhandahåller på säkra lösenordsskyddade datorer och servern och / eller inom säkra lokaler.
• När du registrerar dig på vår webbplats, antingen som annonsör eller kund, kan du ha fått eller har valt ett användarnamn och lösenord som tillsammans ger dig tillgång till en del av vår hemsida, du är ansvarig för att hålla denna information konfidentiell och vi kan inte vara ansvariga för förlust av personlig information eller data som ett resultat av din förlust eller delning av denna konfidentiella information.

DINA RÄTTIGHETER - KONTROLLERAR DIN PERSONLIG INFORMATION

• Du kan välja att begränsa insamling, lagring och användning av din personliga information. Om du tidigare har kommit överens om att vi använder din personliga information kan du när som helst ändra dig, ändra information som hålls eller återkalla samtycke för att vi ska kunna hålla din personliga information, i vilket fall alla data kommer att förstöras. Du bör kontakta oss skriftligen eller via e-post.

UTOMSTÅENDE

• Vår hemsida kan innehålla detaljer om och hyperlänkar till tredje parts företag och deras webbplatser. Vi har ingen kontroll över och ansvarar därför inte för sekretesspolicy, praxis och skydd för all information du lämnar till tredje part företag som inte regleras av denna sekretesspolicy.

FRISKRIVNING AV WEBBPLATS OCH E-POST

• Worldwide Property Sales har åtagit sig att se till att innehållet på webbplatsen och e-postkommunikationen och eventuella bilagor är aktuell och korrekt, men kan inte hållas ansvarig för eventuella misstag eller utelämnanden. Du kan inte reproducera någon del av webbplatsen eller e-post utan att först få skriftligt tillstånd.

EJENDOMSBESKRIVNINGAR

• Noggrannheten i en fastighetsbeskrivning är endast för allmän vägledning och kan därför inte garanteras. Hänvisningen till någon mekanisk eller elektrisk utrustning eller andra anläggningar på fastigheten kan inte utgöra en representation (om inte annat anges) med avseende på dess tillstånd eller tillstånd. Framtida hyresgäster / köpare bör försäkra sig om lämpligheten för sådan utrustning och information som lämnas i fastighetsbeskrivningar bör inte åberopas och utgör inte någon del av ett erbjudande eller kontrakt.

UPPGIFTER OM POLITIK

• Worldwide Property Sales kan ändra denna policy från tid till annan genom att uppdatera den här sidan och du uppmanas att kontrollera att du är bekväm med eventuella ändringar.

VÅRA DETALJER

• Du kan kontakta oss på registration@worldwidepropertysales.com
• Vår adress är 4 Old Park Lane, Mayfair, London, England, W1K 1QW
• Registrerad i England och Wales med företagsnummer 7701874 och vår registrerade adress är 4 Old Park Lane, Mayfair, London, England, W1K 1QW